• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Coach Inc. benoemt nieuwe CEO Stuart Weitzman

Coach Inc. benoemt nieuwe CEO Stuart Weitzman

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Het Amerikaanse Coach Inc. heeft bekendgemaakt dat Stuart Weitzman-CEO Waye Kulkin het stokje binnenkort zal overdragen aan Wendy Kahn. Behalve CEO van het bedrijf zal Kahn vanaf 13 september ook de rol van Brand President van het luxe schoenenmerk op zich nemen.

”Wendy heeft al veel ervaring met het leiden en verder ontwikkelen van grote luxemerken en is daarom de ideale kandidate om de leiding te nemen over Stuart Weitzman en het merk verder uit te bouwen,” stelde Coach Inc. CEO Victor Luis in een persbericht. “Ze wordt gezien als iemand die kan zorgen voor groei op het gebied van retail en wholesale van verschillende categorieën zoals schoenen, kleding en accessoires."

Kahn, die op dit moment nog de positie als CEO van Valentino USA en V.F.G. USA & Canada bekleedt, sprak zich eveneens positief uit over haar nieuwe aanstelling. “Coach is een uitzonderlijk bedrijf en Stuart Weitzman is een merk dat ik al lang bewonder. Ik kijk ernaar uit een bijdrage te leveren aan de groei van het merk en te kunnen samenwerken met het hele team.”

Coach, dat in 1941 in New York werd opgericht, is sinds 2015 eigenaar van Stuart Weitzman. Huidige CEO Waye Kulkin staat al 25 jaar lang aan het hoofd van het merk, en zal na zijn aftreden in september de rol van consultant bij Coach Inc. op zich nemen.

Beeld: Stuart Weitzman

Coach
Stuart Weitzman
Wendy Kahn