New Look heeft de voormalig COO van H&M, Christopher Englinde aangesteld als nieuwe menswear design director. Het is nog niet bekend wanneer hij aan de slag gaan bij New Look. Dat meldt Drapers.

Englinde werkte sinds 2005 bij H&M, in verschillende inkoopfuncties voor mannenmode en leidinggevende banen. Bij New Look zal hij de mannenlijn gaan pushen, waarbij de nadruk ligt op de shopfit in de bestaande winkels en een nieuwe marketingcampagne.

Momenteel zorgt de mannencollectie van New Look voor 3,8 procent van de omzet, maar CEO Anders Kristiansen liet in februari al weten ‘deze categorie te willen versnellen’. "Mannenmode is een gebied waar ik heel gepassioneerd over ben. In de winkels die de laatste shopfit hebben is de omzet verdubbeld. New Look is niet bekend als retailer waar je mannenmode koopt, maar we gaan dit jaar een marketing champagne lanceren om dit te veranderen.” De CEO voegt eraan toe: “We zullen dit jaar onze weg vinden, dus ik verwacht een lage dubbelcijferige groei, maar we moeten het wel bespoedigen.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN