• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • De CFDA benoemt zakenman Adrian Cheng tot eerste ‘global ambassadeur’

De CFDA benoemt zakenman Adrian Cheng tot eerste ‘global ambassadeur’

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Council of Fashion Designers of America (CFDA) heeft de in Hongkong gevestigde zakenman Adrian Cheng, eigenaar van K 11 en C Ventures, benoemt tot eerste wereldwijde ambassadeur. Dit maakt het CFDA bekend op zijn website. Als ‘Global Ambassador’ zal Cheng voor de CFDA internationale programma's ontwikkelen ‘met een transformerende, educatieve en blijvende impact op de levenscyclus van de ontwerper in het achterhoofd’.

"Het is een eer om de eerste wereldwijde ambassadeur van de CFDA te worden en met hen samen te werken om de volgende generaties Amerikaans modetalent wereldwijd te ondersteunen,” verkaart Cheng op de website van de CFDA

De ondernemer beschikt volgens de CFDA over uitgebreide internationale zakelijke inzichten en expertise en heeft een diep en ongeëvenaard begrip van de nieuwe consument. In het afgelopen decennium heeft Cheng zich gericht op het transformeren van de winkelervaring in heel Azië.

"De CFDA en Adrian Cheng begrijpen beide het belang van creativiteit, cultuur en innovatie," verklaart Diane von Furstenberg, CFDA-voorzitter, op de website. "Adrian is een wereldwijde modeburger en een gedurfd denker. Zijn hulp zal Amerikaans talent ondersteunen."

Adrian Cheng
C Ventures
CFDA
Council of Fashion Designers of America
Diane Von Furstenberg
Global Ambassador
K 11