• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Directeur Colette Hofman verlaat Modint

Directeur Colette Hofman verlaat Modint

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Directeur sociale- en juridische zaken Colette Hofman neemt na ruim dertig jaar dienst afscheid van ondernemersorganisatie Modint. Als directeur sociale- en juridische zaken gaf ze vorm aan het sociaal en juridisch beleid van Modint, zowel intern als extern.

Colette Hofman combineerde haar werkzaamheden als directielid voor Modint met het directeurschap van de Vakraad MITT. Belangrijke mijlpalen in haar werk zijn de integratie van de cao Textielindustrie met de cao voor de Confectie-industrie en de cao voor de Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie (MITT).

‘Colette is een zeer deskundige arbeidsjurist met een sterk analytisch vermogen. Ze is uiterst gedreven en heeft altijd hoge eisen aan zichzelf gesteld. Haar werkzaamheden en verdiensten zijn van grote waarde voor onze branche.’

Han Bekke, Modint-voorzitter

In 2012 werd de directeur onderscheiden met de Modint Gouden Erespeld. Hofman blijft het komende half jaar nog een aantal bestuurstaken vervullen.

Mariëlle Veenstra volgt Hofman op voor cao-zaken en de paritaire organisaties (Vakraad MITT, SO MITT, SAVAMITT en SF MITT). Mariëlle Veenstra is sinds 2007 werkzaam bij het Modint-bedrijfsonderdeel Arbeid & Recht. ‘Ik krijg hiermee de unieke kans om mijn focus te verleggen van individuele advieswerkzaamheden naar meer collectieve beleidsmatige werkzaamheden op sociaal terrein’, aldus Mariëlle Veenstra in het persbericht.

Colette Hofman
Han Bekke
Mariëlle Veenstra
MITT
MODINT