Directeur Souraya Bouwmans-Sarraf vertrekt bij AMFI

Souraya Bouwmans-Sarraf neemt na zes jaar afscheid als directeur van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Ze vertrekt per 1 januari 2017.

De vertrekkend directeur laat weten 'dat het tijd is om een nieuwe stap te zetten'. Haar functie wordt tijdelijk (voor een jaar, red.) overgenomen door Irene Sparreboom. In de tussentijd zal gezocht worden naar een opvolger.

Bouwmans-Sarraf blijft tot 1 april 2017 werkzaam als adviseur voor AMFI. Zo zal ze onder meer verantwoordelijk zijn voor de organisatie van IFFTI, een driedaagse internationale conferentie vanuit de Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS), die plaatsvindt van 28 tot en met 30 maart 2017.

Geleyn Meijer, decaan van Faculty of Digital Media and Creative Industries at the AUAS: “Het is Souraya gelukt om AMFI op de internationale kaart te zetten. Ze heeft AMFI ook een geweldige boost gegeven in de termen van content.” Bij haar vertrek laat Bouwmans weten ‘een geweldig instituut achter te laten’ dat ze ‘met trots heeft gemanaged in de afgelopen zes jaar’.

Beeld: AMFI

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN