• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Fabrizio Malverdi wordt CEO van Agent Provocateur

Fabrizio Malverdi wordt CEO van Agent Provocateur

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Agent Provocateur heeft de voormalig managing director van Dior Homme Fabrizio Malverdi aangesteld als nieuwe CEO. Hij gaat vanaf 2 mei 2016 aan de slag in zijn nieuwe functie. Hij vervangt Garry Hogarth, die in februari is vertrokken bij het modebedrijf.

Als nieuwe CEO heeft Malverdi onder meer de verantwoordelijk over de uitbreiding van de naamsbekendheid in Azië - met name in Japan - en de focus op de nieuwe rtw-collecties en accessoire segmenten.

Malverdi werkte sinds 2011 bij Dior Homme, waar hij de mannencollectie, lederwaren, schoenen en de retaildivisie naar een hoger niveau wist te trekken. Bij LVMH werkte hij bijna 10 jaar, waar hij deel uitmaakte van de Mariella Burani Fashion Group als managing director bij John Galliano. Later stopte hij bij John Galliano om CEO van Givenchy te worden en vervolgens maakte hij een comeback bij Dior.

In een vroeger stadia van zijn carrière, werkte Malverdi bij merken zoals Vivienne Westwood, Martin Margiela en Calvin Klein Collection bij Staff International.

Beeld: Facebook Agent Procovateur

Agent Provocateur