Gant benoemt Patrik Söderström als nieuwe CEO

Gant wisselt van CEO. Brian Grevy verlaat het bedrijf per 1 februari 2020 en wordt vervangen door Patrik Söderström. Dat meldt Gant in een persbericht.

Söderström werkt sinds 2016 bij Gant en vervulde daar de functie EVP Global Market. Daarvoor was hij werkzaam als Noord-Europese Managing Director bij Luxottica en heeft hij acht jaar lang verschillende functies bekleed bij Reebok.

"Patrik is een belangrijke speler in het wereldwijde managementteam en ik ben blij hem aan te stellen als CEO,” zegt Thierry Guibert, voorzitter van de raad van bestuur in het persbericht. “Zijn begrip van hoe het commerciële bedrijf en het kanaallandschap te leiden en te navigeren in de snel veranderende retailomgeving van vandaag, terwijl het hebben van een goed begrip van de kracht van het merk, is al van onschatbare waarde gebleken voor de groei bij Gant. Vooruitkijkend zal zijn gepassioneerde leiderschap van vitaal belang zijn als we de Gant-reis voortzetten”.

"Ik ben vereerd en trots om deze nieuwe rol te kunnen vervullen,” zegt Söderström. “Met geweldige resultaten op wereldniveau is het een spannende tijd voor Gant. In het afgelopen jaar hebben we veel getalenteerde medewerkers aangeworven en een sterk en krachtig team opgebouwd. Nu zullen we ons richten op de succesvolle reis die we maken, ons merk en onze producten blijven verbeteren en verduidelijken, en blijven groeien, zowel in nieuwe als in bestaande markten”.

Beeld: via Gant

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN