• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Gap benoemt nieuwe chief creative officer voor Old Navy

Gap benoemt nieuwe chief creative officer voor Old Navy

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Mensen

Nancy Green wordt president en chief creative officer van Gap Inc.’s dochtermerk Old Navy. Dat maakte Gap bekend middels een persbericht. Green verlaat daarmee haar huidige positie als directeur van Gap’s merk Athleta.

De overstap zal begin augustus plaatsvinden. In haar nieuwe functie zal Green verantwoordelijk zijn voor de ontwerp-, productie-, merchandising- en marketingsecties van Old Navy, en zal ze rapporteren aan Old Navy president en CEO Sonia Syngal.

Een vervanger voor Green bij Athleta is nog niet gevonden. Athleta’s gehele bestuursteam zal daarom tijdelijk rapporteren aan Art Peck, CEO van Gap Inc.

Green beschikt over ruim dertig jaar ervaring in de retailbranche, zo luidt het persbericht. Voordat ze aan de slag ging bij Athleta in 2013, was ze al eens chief creative officer bij Old Navy. Ook bestuurde ze Old Navy tijdelijk in 2012. “Nancy’s capaciteit om groei te stimuleren is weerspiegeld door het succes van Athleta,” aldus Peck in de verklaring. “Onder haar leiding heeft het merk haar omzet ruim verdubbeld, met een grotere operationele marge dankzij een robuust omni-bedrijf, gevoed door een duidelijke merkvisie die door producten en winkelervaringen is geweven,” zegt Peck.

Beeld: Gap Inc. Media Center

Gap
Gap Inc
Old Navy