• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Gap CFO vertrekt na vijftien jaar

Gap CFO vertrekt na vijftien jaar

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Sabrina Simmons, CFO van modegroep Gap, gaat het bedrijf na vijftien jaar verlaten. Zij zal tot het eind van fiscaal 2016 aanblijven om de overgang in goede banen te leiden.

”Gedurende haar diensttijd van vijftien jaar is Sabrina een van onze meest bevlogen en gerespecteerde leiders geweest,” zei topman Art Peck in een persverklaring. “Zij was grotendeels verantwoordelijk voor de oprichting van kaders voor de kapitaalstructuur van Gap en voor de handhaving van operationele discipline in het hele bedrijf, hetgeen aanzienlijke waarde opleverde voor onze aandeelhouders.”

Simmons ging in 2001 bij Gap aan de slag en werkte in diverse hoge functies, totdat zij in 2007 als CFO van het concern werd benoemd.

Na het aantreden van Peck twee jaar geleden hielp Simmons het bedrijf door de transitie naar een nieuw managementteam, aldus Peck. Met de afronding van deze periode heeft Simmons besloten het bedrijf te verlaten. Wat haar volgende stap wordt, werd niet bekendgemaakt. Ook is haar opvolger nog onbekend.

Foto: Gap, Sabrina Simmons

Gap