Asos heeft Helen Ashton aangesteld als nieuwe CFO. Ze zal tevens deel uitmaken van de raad van bestuur. Vanaf 1 september 2015 zal ze werkzaam zijn in haar nieuwe functie, meldt Asos.

Ashton volgt Nick Beighton op, die de nieuwe COO van Asos wordt. In het verleden heeft Ashton meerdere senior management functies gehad, onder meer bij Barclaycard, Lloyds Banking Group en het meest recent bij Capquest. Voorheen heeft ze ook gewerkt bij de Asda Group en Gus.

CEO Nick Robertson zegt in een verklaring: “Helen brengt een ongewone combinatie van financiële ervaring met zich mee, gecombineerd met haar track record in klanten en retail business. Helen is ook betrokken geweest bij belangrijke managementveranderingen en heeft groot leiderschap vermogen aangetoond. We zijn verheugd dat Helen zich bij ons voegt. Deze benoeming geeft Nick Beighton de ruimte zich volledig richten op zijn operationele verantwoordelijkheden.”

Ashton laat weten: “Ik ben blij om toe te treden bij het toonaangevende modemerk dat Asos is, die mij zo’n enorme kans geeft. Mijn tijd in de financiële dienstverlening is een geweldige ervaring, maar de rol bij Asos sluit perfect aan bij wat ik nu wil doen, waardoor ik nu kan verder bouwen op basis van mijn passie voor consument gerichte bedrijven en retail in het bijzonder.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN