Hema stelt Nike directeur aan als international director

Hema blijft inzetten op de internationale expansie als onderdeel van de groeistrategie. Daarom heeft Hema Richard Flint aangesteld als director international. Voorheen was hij vicepresident China bij Nike.

Flint wordt verantwoordelijk voor ‘de operatie buiten de Benelux en de verdere internationale groei van het bedrijf’. De internationale expansie van Hema is opgedeeld in drie pijlers: de groeistrategie, de revitalisatie van de Benelux en het versterken van e-commerce.

De nieuwe internationale directeur heeft meerdere senior management posities bekleed, waaronder bij Nike en Marks & Spencer. Hij brengt veel internationale retailervaring mee naar Hema, stelt Hema.

"Zijn internationale retailervaring sluit goed aan op Hema’s internationale ambities,” motiveert CEO Tjeerd Jegen. “Onze internationale operatie is in de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel van ons bedrijf geworden. Een uitbreiding van ons managementteam is een logische vervolgstap om verder invulling te kunnen geven aan onze groeiambities.”

Naast de aanstelling van Flint maakte Hema ook de kwartaalcijfers bekend. Lees ook: Minder netto-verlies voor Hema, mede dankzij kledingverkoop

Beeld: Facebook Hema

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN