Schoenen- en kledingmerk Hunter moet op zoek gaan naar een nieuwe CEO. Het bedrijf heeft namelijk bevestigd dat de huidige CEO James Seuss het bedrijf eind november zal verlaten, bericht Footwearnews.

Seuss werd in 2012 aangesteld als CEO van het Britse merk, dat vooral bekendstaat om zijn regenlaarzen. Daarvoor deed hij al ervaring op als directielid bij onder andere Cole Haan, de Gucci Group en Tiffany & Co. Oliver Haarmann, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Hunter, stelde dat het bedrijf onder Seuss zowel de verkoop als de naamsbekendheid sterk heeft zien groeien. Tot een vervanger voor Seuss is gevonden, zal het bedrijf worden geleid door een tijdelijk commité bestaande uit vier directieleden.

In het afgelopen jaar heeft Hunter zich volgens Seuss ontwikkeld van een schoenenmerk tot een lifestyle merk. Zo lanceerde het bedrijf Hunter Original: een merk dat naast schoenen ook kleding en accessoires bevat. Verder heeft het merk ook geïnvesteerd in het verbeteren van de webwinkel, en werd vorig jaar ook de eerste flagshipstore geopend.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN