Jack & Jones-brand director Morten Mortensen treedt af

Morten Mortensen legt na 27 jaar zijn taken als brand director van Jack & Jones en Selected neer. Dat heeft moederbedrijf Bestseller onlangs bekendgemaakt. Mortensen is naar eigen zeggen ‘op zoek naar iets nieuws’.

”Morten is gedurende 27 jaar een belangrijk onderdeel geweest van Bestseller, waar hij verantwoordelijk was voor onze herenkledingsectie sinds de oprichting van Jack & Jones,” aldus Bestseller-CEO en eigenaar Anders Holch Povlsen in een persbericht. “Sindsdien zagen we ook Selected ontstaan en samen vormen deze twee activiteiten een aanzienlijk deel van ons bedrijf en de resultaten.”

Tijdens zijn loopbaan bij het Deense modeconcern, is Mortensen beschreven als de drijvende kracht achter het versterken en vergroten van het herenkledingaanbod en het opbouwen van een sterk managementteam voor Jack & Jones en Selected. Dit team zal de taken van Mortensen overnemen totdat er een vervanger voor hem is gevonden.

”Bestseller heeft tot nu toe een grote rol gespeeld in mijn leven, maar ik voel dat het tijd is om iets nieuws te proberen.” Het was een vreugdevolle reis en ik ben mijn dank verschuldigd aan alle toegewijde collega’s die met mij mee hebben gereisd,” aldus Mortensen over zijn vertrek. “Ik heb nog geen concrete plannen voor de toekomst, maar ik heb duizenden ideeën en ik kijk er erg naar uit om meer tijd door te kunnen brengen met mijn familie.”

Beeld: Courtesy Bestseller

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN