• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • James Long nu ook verantwoordelijk voor vrouwenlijn Iceberg

James Long nu ook verantwoordelijk voor vrouwenlijn Iceberg

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

De creatief directeur van de mannenlijn van Iceberg, James Long, heeft er een nieuwe baan bij. Hij is vanaf heden ook de creatief directeur van de vrouwencollecties. Hij volgt Arthur Arbesser op.

Long kwam pas in november 2015 aan boord bij Iceberg. Arbesser was overigens ook pas een jaar geleden aangesteld; in juni 2015. De creatief directeur staat bekend om zijn casual stijl en sportswear invloeden. De verwachting is dat hij deze lijn doorzet voor de vrouwencollecties, die daarmee beter aansluiten op de mannencollecties.

“Ik dank Arthur voor zijn belangrijke bijdrage en we wensen hem veel succes op zijn creatieve pas,” zegt Paolo Gerani, CEO van Gilmar Group, het moederbedrijf van Iceberg, tegen Vogue Italia. “Met deze nieuwe aanstelling hebben we het doel bereikt om ééń visie van de artistieke koers van Iceberg te realiseren, waardoor de collecties meer samenhangend en coherent worden.”

Het modehuis laat weten geen show te zullen geven tijdens Milan Fashon Week (21 tot en met 27 september, red.), maar zal de nieuwe collectie wel presenteren aan inkopers.

Beeld: Gilmarg Group

gilmar group
Iceberg
James Long