• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • L.K. Bennett stelt commercieel directeur aan
L.K. Bennett stelt commercieel directeur aan

Mensen

L.K. Bennett stelt commercieel directeur aan

Door Anne Buis

16 feb. 2015

L.K. Bennet heeft Tracy Stone aangesteld als nieuwe commercieel directeur. Ze zal aantreden op 16 februari. Het is een nieuwe positie binnen het bedrijf, melden media.

Stone zal rapporteren aan CEO Robert Bensoussan en is verantwoordelijk voor de commerciële visie en strategie verschillende merkcategorieën en retailkanalen, en het leiden van de Britse en Europese teams. De Amerikaanse teams zullen rechtstreeks aan Bensoussan rapporteren.

Voorheen was Stone werkzaam als global sales and distribution director bij Gant AB. Ze was verantwoordelijk voor alle dochterondernemingen, joint ventures en distributeurs in voor de wereldwijde e-commerce. Eerder werkte zij als managing director bij Gant UK voor zes jaar, en was ze verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en retail strategie voor de regio. Daarvoor werkte ze bij House of Fraser en Space NK.

CEO Bensoussan laat weten dat Stone ‘een uitgebreide commerciële ervaring in de toegankelijke luxemarkt met een duidelijke visie op de markt meebrengt’ en ‘hier en in het buitenland ons sterke commerciële portfolio verder zal ontwikkelen’.