• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • LK Bennett benoemt nieuwe CEO

LK Bennett benoemt nieuwe CEO

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Britse modeketen LK Bennett heeft de voormalige topman van de ingestorte Britse retailer BHS benoemd als CEO. Darren Topp zal de leiding van het bedrijf overnemen van interim-baas Robert Bensoussan.

Topp zal de omzet van het merk, dat de Hertogin van Cambridge tot zijn vaste klanten rekent, moeten stimuleren. Onlangs daalde deze naar 94 miljoen pond, hoewel het bedrijf verder blijft groeien, mede dankzij versterking van de online omzet.

Topp heeft ruim twintig jaar ervaring in retail, waaronder bij Marks & Spencer. Bij BHS kwam hij onder druk te staan toen de toenmalige eigenaar, Dominic Chappell, door wanbeleid het bedrijf de afgrond in hielp. Zijn financieel directeur bij BHS, Michael Hitchcock, wordt nu weer zijn rechterhand bij LK Bennett.

LK Bennett opende in augustus zijn eerste winkel in Rusland. Inmiddels telt het merk 114 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waaronder een concessie in Harrods. Ook heeft het verkooppunten in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. In Nederland is het merk in de Bijenkorf verkrijgbaar.

LK Bennett