• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Marc O’Polo benoemt nieuwe CFO

Marc O’Polo benoemt nieuwe CFO

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Marc O’Polo AG heeft Marcus Staude-Skowronek benoemd als nieuwe CFO. Hij zal deze functie per 1 augustus aanstaande vervullen, zo meldt het Duitse modebedrijf in een persbericht.

Staude-Skowronek vervangt hiermee de huidige CFO Jürgen Hahn, die het bedrijf komende herfst verlaat. In zijn nieuwe rol zal Staude-Skowronek verantwoordelijk zijn voor de financiën, het personeel en de administratie van Marc O’Polo.

Voorheen was Staude-Skowronek werkzaam als CFO van QVC Germany, een multinational die gespecialiseerd is in thuiswinkelen op televisie. Daarvoor werkte hij bijna tien jaar lang bij Esprit, waar hij verschillende financiële posities bekleedde, zo blijkt uit het persbericht. “Ik ben erg blij dat een we een financieel expert als Markus Staude-Skowronek hebben kunnen aanstellen voor de functie van CFO/CHRO. Met zijn jarenlange ervaring met internationale bedrijven, ook op het gebied van HR, zal hij ons helpen om de coronacrisis en de gevolgen ervan de baas te blijven en om onze succesvolle groeistrategie voort te zetten,” verklaart Werner Böck, voorzitter van Marc O’Polo’s bestuur.

Beeld: via Marc O’Polo newsroom

Marc O'Polo