Hema heeft Adriana Hoppenbrouwer aangesteld als marketingdirecteur. Hiervoor werkte ze amper twee jaar bij V&D. Dat melden diverse media.

Warenhuis V&D liet eerder weten flink te snijden in het directieteam; zo werden vijf van de negen directieleden uit hun functie gezet, waaronder de portefeuilles HR, logistiek, e-commerce, IT en marketing.

Hoppenbrouwer volgt Hema’s vorige marketingdirecteur Anne-Gien Haan op, die een jaar geleden vertrok bij het warenhuis. Volgens Adformatie was Haan’s vertrek het gevolg van een gebrek aan communicatie tussen CEO Ronald van Zetten en het marketingteam.

Het is de zoveelste verschuiving binnen de Hema-top. Eerder al nam het warenhuis afscheid van financieel directeur Ad Walter, inkoopdirecteur Wilma Veldman en verkoopdirecteur Machiel Lagerweij en logistiek directeur Alex Jonker. Ook hoofd personeelszaken Iman Eddini en e-commercemanager Boudewijn van Nieuwenhuijzen verlieten Hema. CEO Van Zetten vertrok zelf, hij is inmiddels opgevolgd door Tjeerd Jegen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN