McArthurGlen Group benoemt Tom Enraght-Moony tot CCO

De McArthurGlen Group, Europa’s grootste eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets (waaronder Designer Outlet Roermond), heeft Tom Enraght-Moony aangesteld als Chief Customer Officer van de onderneming.

Via een persbercht laat McArthurGlen weten dat Enraght-Moony in zijn nieuwe functie als CCO verantwoordelijk zal zijn voor de Customer Experience strategie en het daaraan gerelateerde omni-channel beleid. Hij zal zitting nemen in de Raad van Bestuur van de McArthurGlen Group en rapporteren aan de voorzitter, J.W. Kaempfer en CEO, Julia Calabrese.

De benoeming komt na een periode van sterke groei voor McArthurGlen. De Groep voltooide dit voorjaar drie belangrijke projecten in Frankrijk (Provence), Oostenrijk (Parndorf) en Nederland (Roermond). De onderneming heeft als doel om eind 2021 in negen landen een verdere toename van vijftig procent te realiseren. Er staan nieuwe designer outlets gepland in onder andere Remscheid (vlakbij Keulen en Düsseldorf), Málaga (Zuid-Spanje) en in de buurt van Parijs (Normandië).

Enraght-Moony heeft al vijftien jaar ervaring en was tot voor kort Chief Executive Officer bij The Leisure Pass Group, 's werelds grootste aanbieder van toeristische stadspassen. Andere belangrijke functies die hij heeft bekleed zijn onder andere Chief Operating Officer en CEO bij de wereldwijde online datingleider Match.com.

Julia Calabrese, CEO van de McArthurGlen Group laat in het persbericht weten blij te zijn Tom Enraght-Moony in het team te mogen verwelkomen : "Tom heeft uitgebreide online- en offline-ervaring bij wereldwijde organisaties op de belangrijkste Europese markten van mobiele internet-technologie en online consumentenmerken. Zijn internationale ervaring en zijn uitgebreide kennis van zaken over de veranderende gewoonten en verwachtingen in de digitale wereld zullen onze consumenten en onze merkpartners beslist ten goede komen.”

McArthurGlen Group werd in 1993 door Kaempfer Partners in opgericht is Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling en management van designer outlets. McArthurGlen heeft inmiddels 6.5 miljoen vierkante meters aan outletruimte ontwikkeld en runt momenteel 24 McArthurGlen-outlets in negen landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2013 is McArthurGlen een joint venture tussen Kaempfer Partners en Simon Property Group Co.

Beeld: Tom Enraght-Moony

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN