Michael Kors heeft twee nieuwe benoemingen aangekondigd. Het betreft de rol van voorzitter van accessoires en schoenen en voorzitter van dames ready-to-wear.

Philippa Newman zal in haar nieuwe functie aan Anna Bakst, groepsvoorzitter van accessoires en schoenen, rapporteren, terwijl Michele Chan rapporteert aan Gia Castrogiovanni, groepsvoorzitter van dames ready-to-wear, zo meldt WWD.

Bakst en Castrogiovanni blijven het komende jaar in hun huidige functies om hun opvolgers in te werken en een soepele transitie van hun functies te garanderen. Michael Kors voorzitter en CEO John D. Idol zei dat de benoemingen het resultaat waren van interne trainingen en ontwikkelingsinitiatieven.

Newman is sinds 2003 werkzaam bij Michael Kors, en bekleedt momenteel de functie van senior vice president van Europese sales en merchandising voor accessoires, schoenen, dames ready-to-wear en herenmode. Daarvoor was zij verantwoordelijk voor de vrouwencollectie in de Verenigde Staten, en werkte voor haar tijd bij Kors voor Calvin Klein, Donna Karan, Tory Burch en Alexander McQueen.

Chan werkt sinds 2007 voor het modemerk en is nu nog als senior vice president van retail merchandising werkzaam. Zij werkte voorheen in diverse commerciële functies voor Lord & Taylor en Ann Taylor.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN