• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • ModCloth wijst Lizz Wasserman aan als fashion director

ModCloth wijst Lizz Wasserman aan als fashion director

Door Floor Gijsbertse

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Amerikaanse webshop ModCloth heeft Lizz Wasserman aangewezen als allereerste fashion director. In Januari dit jaar werd Matt Kaness aangewezen als de nieuwe directeur van de e-tailer.

Het hoofdkantoor van het Amerikaanse label zit in het Amerikaanse San Francisco, maar Wasserman zal vanuit haar thuisbasis bij het ModCloth kantoor in Los Angeles gaan werken. Wasserman zal de nieuwe lijn van de webshop -die in augustus geïntroduceerd werd- onder haar hoede nemen. Zo zal zij voor de lijn elk seizoen een collectie gaan ontwerpen.

“Haar expertise zal van onschatbare waarde zijn als we ons label willen laten uitgroeien, met vreugdevolle collecties en kledingstukken van een hoge kwaliteit,” laat Susan Koger, co-founder en creatief directeur bij ModCloth, aan WWD weten.

Wasserman, die voor Free People, Urban Outfitters en 20th Century Fox Film heeft gewerkt werd getrokken door de positiviteit, het vintage DNA en de simpele silhouetten, prachtige prints en fijne stoffen van de e-tailer. Zo vertelt Wasserman “Soms lijkt het alsof men elkaar in de modewereld alleen maar probeert te overtreffen, ModCloth is nooit bang om te glimlachen.”

De Amerikaanse webshop ModCloth werd in 2002 gelanceerd. De e-tailer staat bekend om retrokledingstukken en accessoires.

ModCloth