• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nederlands managementteam Hudson’s Bay compleet

Nederlands managementteam Hudson’s Bay compleet

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Hudson’s Bay Company heeft vier topmensen aangesteld die samen het Nederlandse managementteam gaan vormen. Volgens het Canadese bedrijf zijn het allemaal mensen ‘die bekend zijn met de Nederlandse markt en ruime ervaring hebben in de Nederlandse warenhuissector’.

Jacco van der Steen wordt marketing- en inkoopdirecteur bij de Nederlandse tak van Hudson’s Bay. Hij werkte lange tijd voor de Bijenkorf en was van 2013 tot 2014 inkoopdirecteur bij V&D. In zijn nieuwe rol zal hij leiding geven aan het managementteam.

Edwin Boer, die eerder bij Hema en de Bijenkorf werkte, wordt de nieuwe directeur Winkeloperatie. Kirsten Nijmeijer is aangesteld als directeur HR. Zij werkte vele jaren als HR-manager voor modebedrijven als Mexx Europa en We Fashion. Het projectmanagement komt in handen van Elly Zwinnen, voorheen de Regional Sales Manager van Galeria Inno.

Het Nederlandse managementteam valt onder HCB Europe, dat gevestigd is in Keulen. Ze zullen rapporteren aan Olivier van den Bossche. Hij is blij met de samenstelling van het nieuwe team.

“Het openen van twintig winkels voor twee formules in twee jaar tijd vraagt ​​om een ​​sterk team met een gedegen kennis van de lokale markt. We zijn heel blij met de samenstelling van ons team in Nederland. Ze hebben allemaal uitstekende en complementaire warenhuiskennis vanuit verschillende achtergronden, en zijn algemeen bekend in de Nederlandse markt. We zijn erg trots dat we in staat waren om dit ervaren team samen te stellen voor HBC," zegt Van den Bossche in een statement.

Beeld: Hudson’s Bay

Hudson's Bay