Het Italiaanse modehuis Emilio Pucci heeft Mauro Grimaldi benoemd als CEO. Dat meldt Women’s Wear Daily.

Grimaldi, die nog als vice-voorzitter van sales, marketing en communicatie bij modehuis Elie Saab werkzaam is, zal op 14 september aan de slag gaan bij het in Florence-gevestigde modehuis en zal rapporteren aan Pierre-Yves Roussel, voorzitter en CEO van LVMH Fashion Group. Hij neemt de functie over van interim-CEO Laudomia Pucci, de dochter van de oprichter van het merk, die de functie tijdelijk overnam toen voormalig CEO Alessandra Carra de overstap maakte naar modehuis Agnona.

Grimaldi begint tegelijkertijd met de kersverse creatief directeur van Pucci, Massimo Giorgetti. Giorgetti is de oprichter van het succesvolle modemerk MSGM. Vorige maand onthulde hij zijn eerste ontwerpen voor Pucci, de resort 2016 collectie, tijdens Pitti Uomo. Volgens Roussel werd de collectie goed ontvangen. De collectie zal in januari 2016 in de winkel verkrijgbaar zijn.

Grimaldi studeerde economie aan de Bocconi universiteit in Milaan en werkte aanvankelijk als countrymanager voor Vestebene in de Benelux en Scandinavië. Vervolgens werkte hij voor Benetton, Tod’s en Hogan, Valentino en Salvatore Ferragamo totdat hij in 2013 bij Elie Saab aan de slag ging.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN