Nieuwe CEO voor Belstaff

Helen Wright is benoemd tot nieuwe CEO van Belstaff. Ze is de opvolger van Gavin Haig, die het label ‘met wederzijds goedvinden’ per direct verlaat. Dat maakt het Britse cultmerk bekend middels een persbericht.

Wright’s laatste functie was die van CEO bij Anya Hindmarch, waar ze in maart van het afgelopen jaar vertrok. Daarvoor was ze vice-president bij Karl Lagerfeld en bekleedde ze bestuursfuncties bij Karl Lagerfeld, Fendi en Ralph Lauren. Tegelijk met de benoeming van Wright maakt Belstaff melding van een nieuwe voorzitter voor de Raad van Bestuur. Voormalig Soho House-bestuurder Robin Hutson neemt deze functie per direct over.

Belstaff, dat in de voorbije jaren in handen kwam van investeringsmaatschappij JAB Holding, werd opgericht in 1924 en staat vooral bekend om haar gewaxte motor-en pilotenjacks. Het werd in oktober vorig jaar overgenomen door petrochemiebedrijf Ineos. Vooral in de twintigste eeuw groeide het merk uit tot een Brits symbool, met fans als acteur Steve McQueen en voetballer David Beckham.

Beeld: Belstaff

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN