• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CEO voor Colourful Rebel

Nieuwe CEO voor Colourful Rebel

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

UPDATE 5 juli 2018: Colourful Rebel heeft via een e-mail aan FashionUnited laten weten dat Franklin Thielsch per 31 maart 2018 niet meer werkzaam is als CEO bij het merk. De reden van zijn vertrek is niet bekendgemaakt.

Franklin Thielsch is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe CEO van kledingmerk Colourful Rebel. Thielsch was voorheen werkzaam in diverse managementfuncties bij onder andere Nike en Scotch&Soda.

Oprichters van Colourful Rebel en tweelingsbroers Frank en Bas van de Brug leerden Thielsch kennen bij Scotch&Soda. “Vanaf dag een was er een goede klik en bleek onze visie betreft Colourful Rebel en haar toekomst op een lijn te liggen’” aldus de oprichters. “De groei die wij hebben meegemaakt willen we graag doorzetten, maar wel op de juiste manier en daarvoor hebben wij kennis en ervaring nodig die wij zelf nog niet hebben.”

Colourful Rebel werd in 2013 opgezet door Frank en Bas van de Brug. Het merk begon als blog, maar al snel kwam daar een webshop bij, waar ze onder meer basics, sweatpants, mutsen, sjaals en hoodies verkopen. In 2015 openden ze hun eerste winkel in Amsterdam.

Colourful Rebel