Liberty Londen heeft een nieuwe CEO. Adil Mehboob-Khan staat per direct aan het roer van het Britse warenhuis, aldus moederbedrijf BlueGem Capital in een persbericht op donderdag.

Met de benoeming komt er een einde aan een lange periode waarin Liberty het zonder topman moest doen. De vorige CEO, Ed Burstell vertrok in oktober 2016. Marco Capello, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Liberty: “We hebben een tijd moeten zoeken naar iemand van het kaliber van Adil. We zijn dan ook blij dat we iemand met zoveel ervaring op het gebied van beauty, brand en retail aan boord mogen verwelkomen.”

Mehboob-Khan was voorheen werkzaam voor Luxxotica, waar hij eveneens de functie van CEO bekleedde. Daarvoor was hij werkzaam voor cosmeticaproducent Wella, ook hier in de functie van CEO.

Liberty Londen is een warenhuis in het West-End district van de Britse hoofdstad. Sinds 1875 specialiseert het zich in de verkoop van luxe artikelen. In het financiële jaar 2016-2017, welke eindigde op 28 januari 2017, wist het een omzet te behalen van 74.5 miljoen pond (85 miljoen euro).

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN