• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CEO voor Matches

Nieuwe CEO voor Matches

Door FashionUnited

bezig met laden...

Tom en Ruth Chapman, de oprichters van de luxe modewebshop Matchesfashion.com , leggen hun taak als mede-CEO's van het Britse bedrijf neer. Ulrich Jerome, die momenteel als COO fungeert, wordt de nieuwe CEO terwijl het echtpaar Chapman als medevoorzitters zal aanblijven.

”Dit is een natuurlijke evolutie,” zei Tom Chapman in een gesprek met Vogue UK. “Toen Ulric Jerome twee jaar geleden bij matchesfashion.com kwam werken, was het al de bedoeling dat hij ooit CEO zou worden. Dat is nu officieel gemaakt, en wij worden uitvoerende voorzitters. Natuurlijk blijven wij geheel betrokken bij de strategische ontwikkeling van het bedrijf en hoe we kunnen blijven innoveren en Matches uitbreiden.”

Matchesfashion werd in 1987 opgericht door de Chapmans als modeketen Matches, maar werd in 2008 een commerciële modesite met luxe modemerken als Balenciaga, Saint Laurent, Chloe en Isabel Marant.

Volgens Chapman is er nog geen sprake van een eventuele verkoop van het bedrijf, maar hij zei wel dat een beursgang ‘over vier of vijf jaar’ tot de mogelijkheden behoort. Bijna 70 procent van Matches is in handen van het echtpaar Chapman, terwijl de private equity firma’s Scottish Equity Partners en Highland eigenaar zijn van de rest.

Matches
MATCHESFASHION.COM
Scroll down to read more