Nieuwe CEO voor Reed Krakoff

Harlan Bratcher, president en CEO van A/X Armani Exchange, is benoemd tot de nieuwe CEO van het merk Reed Krakoff. Bratcher neemt de taken van voormalig CEO Reed Krakoff over. Krakoff blijft binnen het bedrijf werken als creatief directeur. De nieuwe CEO zal toetreden tot de Raad van Bestuur en rechtstreeks aan de Raad van Bestuur moeten rapporteren.

Bratcher heeft meer dan veertien jaar bij A/X Armani Exchange gewerkt. In 2001 trad hij toe als directeur en werd in 2006 benoemd tot CEO van het bedrijf. Ook heeft Bratcher ervaring als hoofd marketing directeur bij Calvin Klein en was hij senior vicepresident van retail ontwikkelingen bij Sony. Dit schrijft Women's Wear Daily.

Het New Yorkse label is in 2010 opgericht door Reed Krakoff. Het is een lifestylemerk dat staat voor Amerikaanse moderne luxe. De collecties worden ontworpen voor sterke en zelfstandige vrouwen met zelfvertrouwen, zoals Michelle Obama, Beyoncé en Julianne Moore.

Vorige maand maakte het merk Reed Krakoff bekend het bedrijf te reconstrueren, waardoor een aantal personeelsleden het bedrijf moest verlaten. Het merk focust zich nu op accessoires en het verbreden van zijn prijsklassen.

Het merk Reed Krakoff heeft bevestigd niet te stoppen met ready-to-wear collecties. Door de nieuwe strategie zal geen herfst 2015 RTW collectie worden geproduceerd. In plaats daarvan produceren ze een accessoirecollectie voor het volgende seizoen. Ook zal Reed Krakoff volgende maand geen collectie op New York Fashion Week showen. Wel staat de opening van een nieuwe winkel op Greene Street in SoHo in New York op de planning. Dit zal op 23 januari gevierd worden.

Reed Krakoff heeft één verkooppunt in Amsterdam en drie verkooppunten in België: Brussel, Gent en Knokke.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN