• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe sales director EMEA voor Ecco

Nieuwe sales director EMEA voor Ecco

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Ecco heeft een nieuwe sales director voor de Europese divisie: Erik Heldoorn. Hij is sinds medio mei 2016 verantwoordelijk voor de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Heldoorn werkt al 11 jaar bij Ecco, waar hij voorheen verantwoordelijk was voor de marktgroep ‘West’, bestaande uit West- en Zuid-Europa.

“Met Erik Heldoorn als sales director van Europa zet Ecco de positieve ontwikkeling door op de belangrijkste Europese markten. Naast de verantwoordelijkheid als sales director of core Europe zal hij eveneens de marktgroep West blijven aansturen,” zegt Ecco in een persbericht. Opkomende markten en de Midden-Oosten blijven rapporteren aan de regional director van EMEA.

Het nieuws volgt kort op eerdere berichten dat topman Dieter Kasprzak de dagelijkse leiding van het bedrijf uit handen geeft aan CFO Steen Borgholm. Kasprzak, die 12 jaar lang aan het roer stond, wil zich gaan concentreren op het ontwerp en de productie van het Ecco assortiment, maar blijft wel lid van de raad van commissarissen van Ecco. Borgholm krijgt de officiële titel Deputy Managing Director, met de bedoeling hem als Managing Director te benoemen in verband met de algemene jaarvergadering in mei van volgend jaar.

Beeld: Ecco

Ecco