Nieuwe talenten voor vrouwenlijn Gap

Gap worstelt al een tijd met de vrouwenlijn en heeft nieuw talent aangetrokken om de resultaten te verbeteren. Steven Sare is aangesteld als senior vicepresident merchandising wereldwijd en Alessandra Brunialti is benoemd tot vicepresident van de vrouwenlijn. Dat meldt WWD.

Sare neemt de gehele merchandising van het merk voor zijn rekening en werkt nauw samen met de uitvoerend vicepresident van productdesign en –ontwikkeling Wendy Goldman. Hij volgt Michelle DeMartini op. Sinds 2013 werkte Sara als chief officer merchandising. Daarvoor werkte hij bij Express, PacSun en Banana Republic. Vanaf 15 juni is hij werkzaam bij Gap.

Brunialti volgt Maria Chen op en was hiervoor vicepresident van de kledinglijn en accessoires bij Alice + Olivia sinds 2014. Eerder had zij senior ontwerpfuncties bij Vince, Calvin Klein en Banana Republic. Vanaf 11 juni gaat ze aan de slag bij Gap, waar ze ook zal rapporteren aan Goldmann.

“De productacceptatie bij Gap en de bedrijfsvoering bij de vrouwenlijn is zwaar geweest,” geeft CEO Art Peck toe in een conference call over het eerste kwartaal, “maar we zijn erop gefocust dat het gaat lukken.” Gap rapporteerde in de eerste drie maanden van het jaar een omzetdaling van 10 procent bij een gelijkblijvend aantal winkels, tegenover een daling van 5 procent een jaar eerder.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN