Ralph Lauren heeft een grote verschuiving in het management aangekondigd, om binnen de organisatie een global brand management business model te realiseren. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.

Christopher Peterson, voorheen uitvoerend vicepresident, COO en CFO, is gepromoveerd in een nieuw gecreëerde functie: president global brands. Peterson betrad het bedrijf in 2012, en zal een centrale leidende rol spelen in het leiden van reorganisatie binnen het bedrijf. Mitchell Kosh is benoemd tot uitvoerend vicepresident en chief administrative officer. Hij was voorheen uitvoerend vicepresident van HR. Robert Madore was senior vicepresident van financiën en gaat nu aan de slag als senior vicepresident en CFO.

"Ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van dit bedrijf en de kansen voor onze merken over de hele wereld,” zegt Ralph Lauren, oprichter en CEO van Ralph Lauren Corporation. "We hebben een ervaren en bewezen managementteam op de juiste plaats. Als we overgaan op een nieuwe wereldwijde organisatiestructuur, zullen deze managementveranderingen ons toelaten om het potentieel van onze merken te maximaliseren en een wereldwijde groei te realiseren.”

Een aantal topmensen blijft ook op hun positie, zo laat Ralph Lauren Corporation weten. Jackwyn Nemerov zal aanblijven in haar rol als president, COO en lid van de Raad van Bestuur. Nemerov is in 2004 toegetreden tot het bedrijf en trad in 2007 toe tot de Raad van Bestuur. Valerie Hermann blijft aan als voorzitter van de Ralph Lauren Luxemerken. Zij kwam in april 2014 aan boord bij Ralph Lauren en werkte eerder voor Christian Dior en Yves Saint Laurent.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN