Salvatore Ferragamo heeft ontwerper Paul Andrew benoemd tot creatief directeur van de ready-to-wear- en schoenencollecties voor vrouwen. Andrew was sinds een jaar al werkzaam als design director van de damesschoenen, maar krijgt er vanaf komend seizoen dus enkele verantwoordelijkheden bij.

Andrew’s debuutcollectie als creatief directeur van het Italiaanse label zal die van de herfst 2018 zijn, melden diverse media. De Brit vervangt Fulvio Rigoni, de design director van de ready-to-wear damescollectie die afgelopen november aantrad bij Salvatore Ferragamo. Zijn shows riepen kritische reacties op, terwijl de ontwerpen van Andrew positieve reacties ontvingen.

“Paul heeft een dynamische visie voor de Ferragamo-vrouw, wat hij het afgelopen jaar met precisie en succes heeft aangetoond,” verklaart CEO Eraldo Poletto. “Hij heeft een gevoeligheid voor de essentiële codes en waarden van het Ferragamo-huis en kan ze uitdragen met een spannende, moderne energie,” aldus de directeur.

Andrew reageert: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de Ferragamo-groep en familie in me heeft. Het is een voorrecht om te werken met de expertise van een van de grootste mode- en lederwarenhuizen.”

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN