• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Simon Spurr verlaat Gieves & Hawkes

Simon Spurr verlaat Gieves & Hawkes

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Slechts maanden na zijn aanstelling verlaat creatief directeur Simon Spurr het historische Britse modemerk Gieves & Hawkes. Dat meldt Women’s Wear Daily.

Als gevolg van een grote reorganisatie binnen Trinity, het in Hongkong gevestigde bedrijf dat eigenaar is van merken als Gieves & Hawkes, Kent & Curwen en Cerruti 1881, werd Spurr afgelopen oktober benoemd als creatief directeur van Gieves & Hawkes. Daarvoor had hij dezelfde functie bij Kent & Curwen.

Het succes bij Kent & Curwen was zodanig groot dat Trinity CEO Richard Cohen besloot de Brit verantwoordelijk te maken voor het grotere zustermerk. Nu vertrekt Spurr nog voordat hij zijn eerste collectie voor het merk heeft kunnen presenteren. De reden voor zijn vertrek is onbekend.

Spurr, die onder andere voor Ralph Lauren Purple Label en Black Label, Calvin Klein en Yves Saint Laurent heeft gewerkt, had een gelijknamig eigen merk voordat hij bij Kent & Curwen aan de slag ging. Inmiddels heeft hij ook een eigen lampencollectie, Simon James, die hij in april in Milaan zal presenteren. Wie zijn functie bij Gieves & Hawkes zal overnemen, is vooralsnog onbekend.

Gieves & Hawkes
Simon Spurr