Tom Ford benoemt Brian Blake tot nieuwe voorzitter

Tom Ford International heeft Brian Blake benoemd tot de nieuwe voorzitter en chief operating officer van het bedrijf. Blake is per direct werkzaam in zijn nieuwe functies en vervangt daarmee Tom Mendenhall, die is vertrokken om ‘andere mogelijkheden na te streven’. Dat heeft het label bekendgemaakt.

Met zijn benoeming heeft Blake promotie gemaakt binnen het Britse designerlabel, waar hij voorheen functioneerde als directeur van de distributie en productie. In zijn nieuwe rol zal Blake toezien op alle zakelijke activiteiten en werkzaamheden voor het merk, waarbij hij rechtstreeks zal rapporteren aan mede-oprichter en CEO Tom Ford.

“Ik heb de afgelopen 27 jaar samengewerkt met Brian Blake nadat onze werkrelatie en vriendschap bij Gucci in 1990 begon,” zei Ford over de aanstelling. “We zijn in die tijd samen gegroeid en werkten recentelijk samen bij Tom Ford International. Brian is een zeldzaam wezen in onze industrie, omdat hij zeer analytisch en praktisch is, maar ook beschikt over goede sociale vaardigheden en hij een bewezen leider is. Hij heeft grote bijdragen geleverd aan Tom Ford International en ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk in onze groei met Brian aan mij zijde,” voegt de directeur toe.

In reactie op zijn nieuwe functie, verklaarde Blake: “Ik ben vereerd deel uit te maken van dit uitzonderlijk bedrijf en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Tom Ford, waar we doorgaan met het opbouwen van de reputatie van het bedrijf als ‘s werelds meest luxueuze merk.”

Voordat Blake aan de slag ging bij Tom Ford International, functioneerde hij onder andere als voorzitter en chief executive bij Gucci Worldwide en Burberry. Ook werkte hij eerder als commercieel directeur bij Prada en Miu Miu.

Beeld: Tom Ford Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN