Twee nieuwe functies binnen managementtop Steve Madden

Steve Madden heeft twee nieuwe uitvoerende functies aan het managementteam toegevoegd. Amelia Newton Varela is benoemd tot president, een nieuw gecreëerde functie. Karla Frieders is aangesteld als chief merchandising officer.

Varela werkt al 17 jaar bij Steve Madden in verschillende functies, waarbij meest recentelijk in de rol van uitvoerend vicepresident van groothandel. Frieders werkt ook al 16 jaar bij het merk en was voorheen uitvoerend vicepresident van product development.

Edward Rosenfeld, voorzitter en CEO laat weten: "Amelia en Karla zijn beide zeer getalenteerde managers die essentieel voor het succes en de groei van ons bedrijf zijn geweest.” Hij roemt Amelia’s leiderschap dat voor een exponentiele groei heeft gezorgd, en Karla’s kennis over producten en trends.

Steve Madden, oprichter en creative and design chief voegt toe: "Amelia en Karla begonnen met het bedrijf toen ze net van school kwamen - Amelia in klantenservice en Karla in de winkels. In de loop der jaren heb ik met trots ze zien ontwikkelen tot ervaren managers en uitstaande leiders, die doordrongen zijn van de Steve Madden-ethos."

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN