• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Under Armour zegt vaarwel tegen CFO en COO Dickerson

Under Armour zegt vaarwel tegen CFO en COO Dickerson

Door May-Anne Oltmans

14 okt 2015

Mensen

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour heeft deze week bekend gemaakt dat Brad Dickerson, de Chief Financial Officer (CFO) en Chief Operating Officer (COO) van het merk, het bedrijf zal gaan verlaten.

Dickerson zal nog tot februari 2016 zijn huidige baan bij het bedrijf vervullen voor het garanderen van een soepele overdracht. In een persbericht laat hij het volgende weten: “Ik ben enorm trots dat ik onderdeel ben van een merk dat is gegroeid tot een bedrijf met een omzet van bijna 4 miljard dollar (3,5 miljard euro), waarmee de basis is gelegd voor een omzet van 7,5 miljard dollar (6,6 miljard euro) in 2018.”

“Tijdens zijn tijd bij Under Armour heeft Brad een belangrijke rol gespeeld voor het bedrijf door een sterk team bij elkaar te verzamelen en het merk te laten groeien tot een mondiaal miljardenbedrijf,” vertelde Kevin Plank, oprichter en CEO van Under Armour. Het bedrijf heeft niet bekendgemaakt wat Dickerson, die sinds 2004 werkzaam is geweest voor Under Armour, nu gaat doen. Wel is bekend dat het merk extern op zoek gaat naar een vervanger voor Dickerson.

CCpage
UNDER ARMOUR