• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • VF Corporation benoemt nieuwe vice-president voor Vans EMEA

VF Corporation benoemt nieuwe vice-president voor Vans EMEA

Door Tessa Guntlisbergen

30 jul. 2019

Mensen

Vans heeft een nieuwe vice-president en general manager voor de EMEA-regio. Moederbedrijf VF Corporation heeft Michel Bilodeau aangesteld in de functie, zo meldt het in een persbericht.

Bilodeau zal de functie per oktober gaan vervullen. Momenteel is hij nog werkzaam als vice-president en general manager VF Outdoor & Action Sports voor Canada, aldus het Amerikaanse modebedrijf.

Michel kwam in 2009 bij VF Corp terecht. Hij begon daar als general manager van Vans voor Canada. Momenteel is hij er verantwoordelijk voor de merken The North Face, Timberland, Vans, Smartwool en JanSport in Canada. Daarvoor werkte Bilodeau onder andere bij Sports Odyssee Inc., een Canadese distributeur van sportkleding.

“Michel’s uitgebreide ervaring met strategische accounts via onze One VF platform-aanpak, en zijn begrip van de direct-to-consumer business zullen ons vermogen om groei te stimuleren, versterken,” verklaart Martino Scabbia Guerrini, president van VF Corp voor de EMEA-regio, in het bericht. “Daarmee zullen we ook dieper in contact komen met onze consumenten naarmate Vans zijn verplichting nakomt om te dienen als een icoon van creatieve expressie,” aldus Guerrini.

VF Corporation, opgericht in 1899, rapporteerde positieve resultaten over het eerste kwartaal van het boekjaar. Eerder dit jaar bracht het bedrijf zijn denimmerken samen onder de nieuwe divisie Kontoor Brands Inc.

Beeld: VF Corporation