• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • 10Days introduceert verkoop van tweedehands items

10Days introduceert verkoop van tweedehands items

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Beeld uit de winkel van 10Days, via 10 Days

Nederlandse kledingmerk 10Days introduceert 10Days For Good. Het merk gaat onder het initiatief pre-loved, een ander woord voor tweedehands, items van het merk verkopen in de eigen winkel in Amsterdam. 10Days maakt dit bekend in een persbericht.

Klanten kunnen maximaal 3 items per keer in leveren bij de conceptstore in Amsterdam. Deze items worden dan, mits in perfecte staat, door 10Days teruggekocht voor een vaste prijs, aldus het persbericht. Dit bedrag wordt aan de klant gegeven in vorm van een voucher. De prijzen verschillen van 25 euro voor een top tot 60 euro voor jassen en blazer. Dit zijn ook de prijzen waarvoor de items dan weer worden verkocht aan de volgende eigenaar. Klanten die een item inleveren worden gevraagd een bericht achter te laten voor de nieuwe eigenaar van het item.

‘Perfecte staat’ betekent voor 10Days geen zichtbare gebruikssporen of beschadigingen, geen zichtbare kleurverschillen en alle labels in de kleding zijn intact. Wanneer 10Days de ingebrachte kledingstukken niet kunnen accepteren, dan moedigen zij de klanten aan om deze te doneren aan een Kringloopwinkel of in te leveren bij een Sympany textielcontainer.

10Days