34e IAF World Fashion Congres - programma is rond!

Eenentwintig sprekers hebben hun deelname toegezegd aan de 34e editie van het internationale modecongres dat op 9 en 10 oktober 2018 plaatsvindt in Maastricht, en – mede - wordt georganiseerd door Modint. De sprekers zijn vertegenwoordigers van grote merken zoals Puma, Hugo Boss, Vivienne Westwood en VF Corporation ( o.a. Wrangler, Lee, The North Face), van belangrijke experts zoals McKinsey, Alvanon, het Influencer Marketing Agency, de C&A Foundation en nog veel meer.

Verspreid over twee dagen zullen deze topsprekers hun visie laten horen over de toekomst van onze mode-industrie met als thema: 'Building a Smart Future voor Fashion'. Bezoekers leren onder andere hoe blockchain transparantie mogelijk maakt, hoe circulaire mode systeemveranderingen vereist, hoe de samenwerking tussen koper en leverancier wordt verbeterd, wat de belangrijkste huidige en toekomstige sourcingtrends zijn en welke nieuwe stoffen worden ontwikkeld. Bezoekers van de tweedaagse conferentie nemen een schat aan inzichten mee naar huis. Kennis en inspiratie die kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van het eigen bedrijf.

Festive Fashion Dinner

Het IAF-congres is meer dan alleen een conferentie. Dit jaar zullen meer dan 200 gasten op het prachtige Château St. Gerlach aanschuiven voor het feestelijke ‘Festive Fashion Dinner’. Tijdens deze avond wordt een aantal bijzondere mode-acts getoond. Bovendien zullen alle dinergasten deel uitmaken van de publieksjury voor de 'Fashion Makes Sense Award'. Beide events worden georganiseerd door FashionClash, het Maastrichts interdisciplinaire showcase-platform voor mode.

Met een goede spreiding van sprekers, een mooie groep sponsors die alle aspecten van de modeindustrie bestrijken en inmiddels een groot aantal bezoekers uit bijna 20 landen, kijken de IAF en MODINT er naar uit om de 34e IAF World Fashion Convention te openen!

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN