About You lanceert eigen merk in samenwerking met influencers

Online retailer About You lanceert een eigen merk, About You Limited. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. About You Limited is een private label voor limited edition collecties die de retailer maakt in samenwerking met influencers.

Elke twee weken wordt een nieuw item onthuld op aboutyou.de. Vanaf de winter zullen de lanceringen elke week plaats vinden. Influencers die zullen ontwerper voor About You Limited zijn onder andere Sonny Loops, Elena Carrière, Nadine Klein, Sarina Nowak en Melisa Dobric. De ‘drops’ zullen op vrijdagen plaats vinden.

About You ziet de lancering van het nieuwe merk als de volgende stap in de ontwikkeling van de e-tailer. About You Limited biedt een kledingstuk ontworpen door een influencer aan in een oplage van 300 stuks. Het item is beschikbaar in de maten 34 tot en met 42. Prijzen liggen tussen 39.90 en 99,90, aldus het persbericht.

About You is onderdeel van de grotere modegroep Otto Group. In het boekjaar 18/19 zag het platform de omzet groeien met 63 procent. Door de toename kwam aan het einde van het financiële jaar de omzet bij About You neer op 461 miljoen euro.

Beeld: About You persbeeldbank

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN