• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Addy van den Krommenacker breidt uit

Addy van den Krommenacker breidt uit

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na zijn ready-to-wear lijn, parfum en bedrijfskledingdeal met Miele, heeft Addy van de Krommenacker opnieuw een commerciële klus binnengesleept. Hij gaat namelijk interieurartikelenontwerpen, onder de naam Home Couture Collection by Addy.

De modecreaties van de ontwerper zijn de basis voor zijn interieurcollectie. Van den Krommenacker ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties. "Mijn inspiratie voor deze allereerste interieurcollectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water, geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen," aldus de ontwerper in een persbericht.

De Brabander had al langer de wens om ook interieurartikelen te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn modecollecties, iedere zes maanden uitbrengen.

De collectie bestaat uit woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een sjaal, verschillende banken, een fauteuil, stoelen, eettafel en hand getufte tapijten. De prijzen: 289 euro voor de kussens, banken zijn verkrijgbaar vanaf 3099 euro.

addy
Addy van den Krommenacker
interieur
Miele