• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Addy van den Krommenacker wint Italiaanse prijs

Addy van den Krommenacker wint Italiaanse prijs

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Couturier Addy van den Krommenacker heeft in Italië de Premio Moda Award in de wacht gesleept. Hij won de prijs voor het ‘creëren van collecties die een luxe, elegante en moderne stijl vertegenwoordigen met veel raffinement en oog voor detail’.

In november 2015 won Van den Krommenacker ook al The Creative Industries Award of Excellence, tijdens de Kasta Morrely Fashionweek. Hij won de prijs voor zijn bijdrage aan de glamour van de internationale rode lopers.

In Casino di Venezia in Venetië en in de cultuurstad Città Dei Sassi/Matera ( in de provincie Basilicata) presenteerde de couturier tevens zijn ready to wear capsule collectie ‘Bosch by Addy’. De collectie bestaat uit jurken en blouses met de bekende 'Bosch by Addy' print, die Addy ontwierp naar aanleiding van het Jheronimus Bosch-jaar.

Op 23 september zal Van den Krommenacker zijn couture collectie en de nieuwe capsule collectie ‘Forest’ presenteren in Goes.

Naast de nieuwe collecties heeft Van den Krommenacker ook nog tijd gevonden voor een opdracht van KLM: vanaf deze maand wordt de zijden "Bosch by Addy" stola verkocht in de Business Class van de KLM op transatlantische vluchten. De stola wordt verpakt in een speciale cadeaudoos en kost 199 euro. Eerder ontwierp Jan Taminiau al luxe comfort bags voor de vliegmaatschappij, en ook Viktor & Rolf en Mart Visser werden gestrikt voor een ontwerpopdracht.

Beeld en video: Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker