• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Adidas strikt de Nederlandse Daniëlle Cathari voor tweede samenwerking

Adidas strikt de Nederlandse Daniëlle Cathari voor tweede samenwerking

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Adidas Originals en de Nederlandse ontwerper Daniëlle Cathari schrijven een nieuw hoofdstuk. Dit maakt Adidas bekend middels een persbericht. Voor hun tweede samenwerking lanceren ze een collectie die zich wederom het best laat omschrijven als een eerbetoon aan de archieven van Adidas. De collectie trainingspakken is vanaf 6 oktober wereldwijd voor de consument verkrijgbaar.

De herfst/wintercollectie 2018 van de 23-jarige ontwerper voor het sportmerk bestaat uit gedeconstrueerde trainingspakken in de kleuren groen, blauw, rood, beige, zwart en denim. De laatste drie kleuren maakten ook al onderdeel uit van Cathari’s eerste collectie voor Adidas.

Daniëlle Cathari, die haar studie aan het Amsterdam Fashion Institute door de lancering van de capsulecollecties voor Adidas tijdelijk heeft moeten uitstellen, verklaart in het persbericht dat ‘werken met Adidas Originals interessanter, inspirerender en educatiever is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen’. Cathari: "We hebben samen een lange weg samen afgelegd en ik ben blij dat we onze samenwerking kunnen blijven uitbreiden."

De prijzen van de collectie variëren van 89,95 euro voor een trainingsbroek en 99,95 euro voor een trainingsjas.

Beeld: Adidas Originals door Daniëlle Cathari

Adidas Originals
Danielle Cathari