• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Amsterdam Fashion Week introduceert nieuw concept AFW Studio

Amsterdam Fashion Week introduceert nieuw concept AFW Studio

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Amsterdam Fashion Week introduceert een nieuw concept. Het evenement, onder leiding van Danie Bles, keert in maart terug in een andere vorm, AFW Studio. Naast mode zal op de programmering ook fotografie, kunst en design staan, zo meldt het persbericht.

“Daar waar de september-editie telkens zal plaatsvinden op één centrale showlocatie, zal de maart-editie zich vooral richten op een brede programmering,’ aldus het bericht. Het Compagnietheater zal als verzamelpunt functioneren tijdens de modeweek. Op de begane grond zal een galerie met wisselende exposities te vinden zijn en op de bovenetage vinden de shows van zowel jong talent als ook gevestigde namen plaats. De programmering wordt afgerond door verschillende talks.

Amsterdam Fashion Week kondigt maart editie aan met kunst, fotografie en design

Danie Bles over de keuze twee concepten neer te zetten onder de vlag van Amsterdam Fashion Week: “Ik ben zelf ook iemand die enorm van afwisseling houdt, ik wil zowel mijzelf als anderen blijven verrassen. Door twee concepten aan te houden is er de vrijheid om in te spelen op wat actueel is. Overkoepelend doel voor beide edities blijft om de relevantie op te zoeken en zo mode dichter bij het publiek te brengen.” AFW Studio vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart. Het gehele programma wordt begin 2019 bekend gemaakt, aldus het persbericht.

Beeld: AFW Studio

AFW
AFW Studio
Amsterdam Fashion Week
Danie Bles