Amsterdam Fashion Week Off Schedule Programmering

"Het was mijn grote wens om de Amsterdamse modeweek te verplaatsen naar het hart van de stad, het statige Museumplein, om het evenement de zichtbaarheid te geven die het verdient." - Danie Bles

Amsterdam Fashion Week dichter bij de consument middels livestream op Amsterdam Fashion Week website en op de zijkant van de officiële show venue.

OFF SCHEDULE
Free Access

Naast het Show Schedule zijn er op en rond het Museumplein verschillende activiteiten welke vrij toegankelijk zijn voor consumenten. Zoals de AFW x YouTube POP-UP CINEMA gecureerd door HTNK (vrijdag), The New Originals (zaterdag) en Kimberley Jenneskens (zondag), de AFW MERCHANDISE SHOP en een LIVE STREAM van de shows op een 5 meter lang scherm op de zijkant van het de officiele show venue. RIJKSMUSEUM FASHION TOURS ingesproken door o.a Linda Tol, Marloes Hoedeman (Love Stories) en Bibi van der Velden zijn 7, 8 en 9 september vrij toegankelijk voor consumenten.

Naast de activiteiten op en rond het Museumplein zijn er ook tal van activiteiten in Amsterdam vrij te bezoeken door consumenten. Zoals de STIEGLITZ POP-UP STORE (Hobbemastraat 3), COBRA LOVES FASHION EXPO (Cobra Art, P.C. Hooftstraat), FW TOUCH UP BAR (Every M.A.C. store in Amsterdam), Vivienne Westwood COCKTAIL PARTY (P.C. Hooftstraat 116H), INFLUENCER CLOSET SALE (Kort Shoes, van Baerlestraat), RED CARPET FASHION SHOW (Marina Rinaldi, P.C. Hooftstraat), PORTRAIT ON DEMAND by Fashion Illustrator (Kort Shoes, van Baerlestraat) en CLOSET SALE Made.com x LOTC (Showroom Made, Rokin).

Voor verdere informatie en details ook over de (show)programmering verwijzen wij u graag naar www.amsterdamfashionweek.nl/program/off-schedule.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN