• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Antoine Peters ontwerpt Kuyichi T-shirts voor Justdiggit

Antoine Peters ontwerpt Kuyichi T-shirts voor Justdiggit

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

Ontwerper Antoine Peters heeft de handen ineengeslagen met denimmerk Kuyichi Pure Goods en non-profitorganisatie JustDiggit, zo blijkt uit een gezamenlijk persbericht. Peters heeft T-shirts ontworpen waarvan de volledige winst wordt gebruikt voor vergroeningsprojecten om droge gebieden op aarde weer vruchtbaar te maken.

“Het is vooral een ontwerp dat mensen kunnen dragen omdat ze het gewoon mooi vinden. Maar van dichtbij ontdek je allemaal icoontjes en werkt het shirt ook als een conversation-starter,”aldus de ontwerper in het persbericht. “Het shirt is stiekem een fashionable infographic die de diverse stappen laat zien van het proces waarmee Justdiggit ecosystemen herstelt met als doel onze planeet te vergroenen en het klimaat te verbeteren.” De shirts zijn gemaakt van biologisch katoen, zijn milieuvriendelijk bedrukt en gemaakt onder eerlijke omstandigheden voor mens en natuur, aldus Peter Schuitema van Kuyichi in het persbericht.

De shirts zijn vanaf vandaag te koop via de online winkel van Kuyuchi. De shirts zijn beschikbaar in twee kleurstellingen; wit met zwarte print en zwart met witte print. De items zijn 40 euro per stuk. “Met de verkoop van deze shirt willen we bewustwording creëren rond het probleem van de steeds verder opwarmende aarde,” aldus Wessel van Eeden, marketing director van Justdiggit in het bericht.

Beeld: Kuyuchi, Justdiggit / Marc Haers

ANTOINE PETERS
justdiggit
Kuyichi