• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Asics Flagship Store met Community-Sport-Room

Asics Flagship Store met Community-Sport-Room

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Een gezonde geest in een gezond lichaam.
ASICS opent een nieuwe winkel op de Lijnbaan in Rotterdam. Consumenten kunnen hier niet alleen producten kopen, maar ook zelf sporten. Daarvoor is speciaal een sport community-room ingericht. Het concept brengt de filosofie van het merk, ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ in de winkel tot leven. Met de opening van de ASICS-store volgt Rotterdam wereldsteden als Tokyo, Seoul, Brisbane, New York, Berlijn, Amsterdam en Londen.

De sport community-room is een multi-inzetbare ruimte waar uiteenlopende lessen kunnen plaatsvinden. Van yoga tot een zelfverdedigingscursus en van circuit trainingen tot core stability oefeningen. Sportliefhebbers, van hardlopers tot fitnessfanaten, kunnen in de nieuwe winkel dus niet alleen terecht voor de nieuwste ASICS- collectie, ze kunnen er ook direct mee aan de slag. In de sport community-room organiseren sportinstructeurs hun eigen lessen.

Marc Dinsbach, Marketing Director North: “Met onze nieuwe winkel zijn we er voor de lokale atleten, de startende hardloper, de tennisser, de sporter maar ook voor een paar sneakers kan je bij ons terecht. We bieden niet alleen premium sportproducten aan, maar ook kennis en diensten. Daarbij brengen we sport letterlijk in de winkel met onze community room.”

Sound mind, sound body

Het nieuwe winkelconcept dompelt de klant onder in een wereld waarin zowel geest als lichaam wordt gevoed. De winkel straalt rust uit door de mix van natuurlijke materialen. De consument informeert zichzelf op een vernieuwende manier over de producten door slimme digitale techniek.

Want innovatie en techniek zijn waarden die onlosmakelijk aan ASICS zijn verbonden. Deze waarden geven consumenten in de winkel een nieuwe digitale winkelervaring. Dat begint al met grote schermen in de etalage die de sfeer van de collecties tot leven brengen. Eenmaal in de winkel informeren digitale touch points de klant over producten. Wie toch wat moeite heeft met kiezen, roept de hulp in van MotionID: een vernuftige voetanalyse die de beste hardloopschoen voor elk profiel uitkiest.

Praktische informatie

  • ASICS Store Rotterdam – Lijnbaan 77
  • Openingsuren: de gehele week van 10u tot 19u
  • Collecties: Running, training & fitness, tennis, hockey, indoor sport en ASICSTIGER lifestyle.
  • Voor het organiseren van een workshop of groepsles in de community room, stuurt u het beste een mailtje naar rotterdam@franchise.asics.com

Partner Content