• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Baps: Supertrash populairste merk van 2014

Baps: Supertrash populairste merk van 2014

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Winkelplatform Baps - een project van brancheorganisatie Inretail en het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) - heeft de balans opgemaakt en onderzocht wat de tien populairste modemerken zijn van het afgelopen jaar.

De top 3 is hetzelfde als vorig jaar: met Supertrash op nummer 1, gevolgd door Hugo Boss en Nike. Diesel en Adidas maken de top 5 compleet. Volgens Baps is Adidas een snelle stijger: het merk klom van de achtste naar de vijfde plaats. Er is één nieuwe binnenkomer: op nummer 10 vinden we Liu Jo.

Baps keek ook naar de populairste steden om te winkelen. Amsterdam staat ongeslagen op nummer 1, op de voet gevolgd door Den Haag. Op nummer 3 staat dit jaar Maastricht. Nieuw in de lijst is Roermond, op nummer 10.

Baps, een afkorting voor Brand and Product Search, helpt consumenten bij het vinden van modemerken en winkels in de buurt. Via de website Baps.nu en een app op smartphones kunnen consumenten aangeven wat ze zoeken, waarnaar er verschijnt waar dat te koop is.

De app geeft ook lokale aanbiedingen aan. Consumenten kunnen een bericht krijgen als ze langs een winkel lopen. Daarin staat bijvoorbeeld dat de uitverkoop is begonnen of de nieuwe collectie in de rekken hangt.

Baps
SuperTrash