• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belgisch merk Bernadette opent tijdelijk café tijdens Paris Fashion Week

Belgisch merk Bernadette opent tijdelijk café tijdens Paris Fashion Week

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Moeder-dochter duo achter het merk Bernadette Antwerp Credits: © Bernadette, lente-zomer 2021. Foto: Laurence Ellis

Antwerps modelabel Bernadette is naar Paris Fashion Week vertrokken. Het merk heeft namelijk twee tijdelijke cafés geopend, zo is te zien op de Instagram-pagina van het merk.

Bernadette Antwerp is te vinden bij twee locaties van Petibon Paris. Het pop-up café is hier te vinden vanaf dinsdag 24 september tot en met 2 oktober.

De pop-ups zouden zo zijn ingericht dat het een klein rustpunt is tijdens de hectische modeweken. De twee cafés zijn ingericht volgens het concept van Bernadette Antwerp en tonen ook het kleurrijke servies en interieur items dat onderdeel is van het assortiment.

Het merk Bernadette werd vijf jaar geleden opgericht en wordt gerund door moeder-dochterduo Charlotte de Geyter en Bernadette de Geyter. Het merk staat bekend om de kleurrijke en volumineuze ontwerpen met een gevoel van moderne vrouwelijkheid. De prints worden handgetekend door Charlotte en Bernadette is een expert op het gebied van pasvormen voor vrouwen van allerlei leeftijden, mede dankzij haar werk voor onder andere Ralph Lauren.

Bernadette
Paris Fashion Week