Fashionpack blijkt populaire oplossing in de modebranche


Den Haag – PostNL heeft een innovatieve verpakking voor de verzending van kleding. Fashionpack is een luchtarme verpakking waarmee webwinkeliers bestellingen zó klein kunnen maken dat ze door de brievenbus passen. Bovendien kunnen klanten artikelen in dezelfde verpakking retourneren. Gewoon via de oranje brievenbus bij hen in de buurt. Dat is niet alleen makkelijk, het scheelt zowel de webwinkelier als de klant flink in de kosten. Daarmee is fashionpack een slimme verzendoplossing voor iedereen die kleding verkoopt en koopt.

Besparen én een hogere klanttevredenheid

Kleding wordt nog vaak in een te grote doos verzonden. Dankzij fashionpack kan kleding als brievenbuspakje worden verstuurd. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. En als klanten iets willen retourneren kan dat ook als brievenbuspakje. De duurzame verpakking gaat gewoon met de post mee en wordt binnen 24 uur in de brievenbus bezorgd. Doordat het retoursturen van kleding eenvoudiger wordt, neemt de klanttevredenheid enorm toe.

Slim, strak en fraai verpakt

Fashionpack sluit perfect aan bij de behoefte van de fashionbranche. Kleding in een envelop verfrommelt snel, maar deze nieuwe verpakking is zo ontwikkeld dat kleding er onbeschadigd en strak uit komt. Sweaters, jeans, T-shirts, jurkjes, bijna de helft van alle kleding past in fashionpack. Door alle lucht uit het pakket te persen, verschuift de inhoud niet en kunnen drie kledingstukken samen teruggebracht worden tot het formaat van een brievenbus. Wel zo efficiënt. Kleding uitpakken is een beleving die begint bij de verpakking. Fashionpack ziet er eigentijds en ‘hip’ uit. Webwinkeliers kunnen hier gerust mee voor de dag komen. De verpakking is waterdicht en eenvoudig te voorzien van het logo en de huisstijl van de webwinkel.

Ontdek het zelf

In drie maanden tijd zijn er al 100.000 fashionpacks door de brievenbus gegaan. Zelf ook fashionpack uitproberen of meer informatie? Klik dan snel verder. www.postnl.nl/slimkledingversturen

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN